tr

Golf Arabası

GOLF ARABASI

Ortimobil, golf arabası üretiyor. Elektrik gücü ile çalışan pek çok golf aracı modeli, iddialı özelliklere sahip. Ortimobil; üstün mekanik özellikler, ileri teknoloji ve konfor ile kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. Golf Araçlar;otellerde, hastanelerde, havalimanlarında, mesire alanlarında ve daha pek çok başka yerde, kullanılarak işleri kolaylaştırıyor.

Golf Arabaları; modeline bağlı olarak 2 kişilikten 8 kişiliğe kadar arttırılabilen koltuk sayısı ve taşıma kutusu alternatifleriyle, ihtiyaçlar çerçevesinde, Ortimobil Teknik Ekiplerince şekillendirilebiliyor.

Golf Arabası Modellerinde ortak olarak bulunan özellikler ise şöyle:

  • Lüks deri koltuklar, dijital gösterge,
  • Hidrolik fren pedalı,
  • Silecek,
  • isteğe göre eklenebilen güneş paneli,
  • Hayalet led ışıklar,
  • Yan basamak,
  • Yükseltilmiş taban,
  • 12 inç alüminyum jant ve off-road lastiği,
  • 2 hoparlörlü ses sistemi,
  • 5 panelli iç dikiz aynası,
  • Ön koruma paneli,
  • Led far,
  • Güneşlik ve su geçirmez yağmurluk.

 

Ortimobil markalı modeller ise şöyle:

  • 2 kişilik Orti-100 B Rüzgar;
  • 2 kişilik ve kargo kutulu Orti- 100 Cargo Kerem;
  • 4 kişilik ve iki yönlü koltuk özellikli Orti- 200 Asil;
  • 4 kişilik Orti- 200B Hazel ile ekstra gücünü güneşten alan Orti- 200 BS Hazel;
  • 6 kişilik ve kargo kutulu golf arabası Orti- 300 B ve yine ekstra gücünü güneşten alan Orti- 300 BS modeli.

Golf arabaları; sürüş mesafesi, ulaştığı maksimum hız, tırmanma yeteneği ve BS modellerindeki güneş paneli özelliği ile iddialı. Ortimobil, CE Belgeli taşıtları için tüm Türkiye’de yaygın servis ve yedek parça hizmeti vermektedir.

ÖZELLİKLER

Açılır Kapanır Koltuklar

12 Inç Alüminyum Jant

Spor Model Direksiyon

Premium Koltuklar

Hız Göstergesi

Hidrolik Fren Pedalı

LED Yan Aynalar

Nerf Bar

5 Panel Dikiz Aynası

Yeni Teknoloji İle Tasarlanmış Golf Arabaları

Ortimobil, tüm yeni teknolojileri takip ederek lüks segmentte konumlanan yerli golf arabası üretiyor. Üretiminde olan tüm elektrikli golf arabaları, özelliklerine göre fiyatlandırılıyor. Ortak noktası kalite olan modellerin standart özelliklerine, kullanım alanı ve ihtiyaçlar çerçevesinde şekillenen farklı özellikler ekleniyor. Mesela insan taşıyacak golf sahası arabası ile kargo taşımak için kullanılacak golf arabanın özelikleri değişiklik gösteriyor. Bu çerçevede golf arabası fiyatları da değişiyor.

Elektrikli golf arabası arayışında olan kullanıcıların Ortimobil golf arabası fiyatlarını öğrenerek tercih yapması öneriliyor. Ortimobil’den golf arabası fiyatı almadan karar vermeyin! Böylece fiyat ve performans bakımından en cazip lüks modele ulaşmak mümkün.

 

En Kaliteli Golf Arabalarına Ortimobil Aracılığı İle Sahip Olun

Ortimobil lüks ve teknolojiyi modellerinde birleştiriyor. Çelik şasi, deri koltuklar gibi özelliklerine geri görüş kamerası, ses sistemi gibi özellikler eşlik ediyor. Üstün mekanik özellikleri sayesinde; taşıma, tırmanma kapasitesi zamanının en iyisi olan golf arabaları Ortimobil’de bulunuyor.

Ortimobil, 2 kişilik elektrikli golf arabası; 4 kişilik elektrikli golf arabası; 6 kişilik elektrikli golf arabası; kasalı golf arabası; mini golf arabası; kargo kutulu elektrikli golf arabası; taşıma kutulu elektrikli golf arabası gibi modellere sahip olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek bir markadır.

Elektrikli taşıt üreticisi Ortimobil, modellerinde yenilenebilir elektrik ve güneş enerjisi kullanarak, doğayı korurken, iş yükünü de hafifletiyor. Sağlam, hafif ve özel tasarım modelleri, uzun yıllar kullanılabilecek kalitede tasarlanıyor.

Lüks, kaliteli, dayanıklı, kullanışlı, güvenilir, yenilenebilir enerji ile çalışan ve doğa dostu bir Ortimobil modeline sahip olmak isteyenleri bekliyoruz.

 

Benzersiz Güç ve Konfor Donanımıyla

Ortimobil elektrikli taşıt sektöründe kendini lüks kategoride konumluyor. Güç ve konforu donanımlarında kullanırken kullanıcının keyifli ve rahat hissetmesi için de tasarımda incelikli ayrıntılara yer veriyor.

Son teknoloji ürünü golf arabaları, konforlu detaylarla kullanıcıya tarifsiz bir tatmin hissi sunuyor. Hayalet led ışıklar, geniş ve deri koltuklar, renk seçenekleri bulunan şık dış gövde, ses sistemi, USP Şarj Cihazı Ünitesi ile standart elektrikli golf arabalarının ötesine geçiyor.

Golf Arabaları, lüks ayrıntıları ile kullanıcıya ayrıcalıklı bir sürüş keyfi sunarken; modern zamanın sunduğu üstün motor gücü ile de güçlü ve dayanıklı taşıtlar piyasaya servis ediyor:

Ortimobil Modellerindeki jel batarya, lityum iyon batarya, sulu batarya, karbon batarya alternatifleri ve isteğe bağlı 5KW, 7KW ve 12kw motor seçenekleriyle taşıtın gücü yükseltilebilmektedir.

 

Öne Çıkan Tasarım Özellikleri

Ortimobil, ayrıntılarda işlevsellik ile şıklığı bir arada kullanıcıya sunuyor; tasarımda sınır tanımıyor.

Teknolojiyi görsel bir şölen ile sunan modellerde ortak olarak bulunan özellikler ise şöyle: Dönüş sinyalini dikiz aynaları üzerinde led teknolojisi ile veren “Hayalet Led Işıklar”, kullanıcının biniş konforunu önceleyen şık yan basamaklar, taşıtı yükselten ve aracın farklı zorluklardaki yol ve araziye uyumlanmasını sağlayan güçlü ve lüks çelik jantlı off road lastikleri, kullanılacağı yol seçeneklerini destekleyen ve güvenliği arttıran ön koruma paneli, güvenlik için ayak freni ve her koltukta bulunan yolcu emniyet kemerleri, hava koşullarına adaptasyonu sağlayan aksesuarlar olan güneşlik ve yağmurluk.

Koltuk sayısına uyumlu olarak büyüklüğü değişen modeller, ebatları ve dış dizaynı ile ergonomi ve güzelliği harmanlıyor.

Tasarımd iddialı Ortimobil golf arabası modelleri, farklı renk seçenekleri ile de gözlere hitap ediyor.

 

Tamamen Elektrikli, İçten Çevre Dostu

Elektrik enerjisi ve güneş enerjisini arkasına alan Ortimobil, elektrikli golf arabası modellerinde, çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor. Doğa dostu Ortimobil Golf Arabaları, dünyanın çağrısına kulak veriyor ve güçlü batarya düzeneği ile teknolojide çağı yakalıyor.  

Kullanıcı tercihleri çerçevesinde BS Modellerinde bulunan güneş panelleri sayesinde, Ortimobil Golf  Arabaları, güneşin gücünü içine alıyor ve harekete dönüştürüyor. Böylece elektrik enerjisi ile birlikte güneş enerjisini de kullanarak, kullanıcısıyla hayata uyumlanıyor.

Dolayısıyla Ortimobil Golf Arabaları, yenilenebilir enerji gücü ile tamamen elektrikli ve içten bir çevre dostu!

Teknik Özellikler

Genel Özellikler
Yapılandırma
Ağırlık 740 kg
Batarya Leoch AGM Battery 6V 225 Ah/3H * 8 PCS
Motor AC 48V 5 KW motor
Kontolcü Controller 48V 450A
Şarj Cihazı On beard charger 48V 30A
Arka Koltuk
Rear flip flop seat plastic molded
Süspansiyon

Front: McPherson independent suspension

Rear: Trail arm suspension

Direksiyon Self compensating “rack & pinion” steering
Yolcu Kapasitesi 4
Sürüş Mesafesi 70 km
Maksimum Hız 25 km/h
Minimum Dönüş Yarıçapı 3.1m
Maksimum Tırmanma Açısı 20%
Minimum Yerden Yükseklik 170 mm
Boyutlar 3160*1260*2050mm
Fren Hydraulic brake system (front disc + rear drum + foot brake for parking)
Şasi Steel
Yan Aks Mesafesi 1670mm
Ön Aks Mesafesi 950mm
Arka Aks Mesafesi 1000mm
Lastikler 12 inch aluminum rim with 22 inch terrain tire
Fren Mesafesi 4.5m
Ön Cam DOT glass windshield with wiper
Gösterge Paneli Stereo system (Bluetooth control player + 2 speakers), USB Port and 7 inch speedometers with back-up camera
Geri Vites Alarmı With
Gövde Fiberglass / Plastic
Çatı Plastic
Direksiyon Sistemi Self compensating “rack & pinion” steering
Fren Sistemi Hydraulic brake system (front disc + rear drum + foot brake for parking)
LED Işık Sistemi Complete headlights, 2 front turn signals, 2 taillights (each combined 1 breake light with 1 turn signal, LED lights), with DC-DC converter (converting from 48V to 12V), horn
Gaz Pedalı Adjustable inductive accelerator continuosly variable speed system
Sürüş Modu Electromechanical integration
Arka Aks Integrated
Yan Basamak On both sides of the car
Yağmurluk Transparent rain cover
Premium Koltuk White and red
Emniyet Kemeri With three points retractable
Ayna LED side view mirror & inner 5 panel view mirror
Direksiyon Sports steering wheel